Hjälp, jag har blivit med blogg

Så gör jag det, skriver mitt första blogginlägg. Kastar mig ut i i det okända med en lite orolig känsla i maggropen. Kanske blir det bra, kanske blir det dåligt. I vilket fall är det en erfarenhet och såna vill jag ha många med mig i graven när den dagen kommer. Så kommer då det där med att faktiskt ha något att skriva också. Det får bli en kort resumé av den här dagen.

Vaknade före väckarklockan trött som skam. Ett otyg! Varför är det så, att jag vaknar före klockan ringer även fast jag är tröttare än tröttast? Ett otroligt korkat fenomen. Tänkte jag skulle ligga kvar och dra mig, men då trillade valpen ur sängen. Stackars Hugo! Stackars mig… Ut med jyckar och mata hästar och panna.

Tonåringen hade ont i halsen (han kände nog efter så där riktigt ordentligt) så han blev kvar hemma och iväg med lilleman till bussen. Jobbet med möten hela dagen. Handla mat. Hem. Promenad med Fille…alltså den andra hunden. Gick som hejsan. Var för kallt för att hänga på G+ med mobilen, så blev inte sinkad av att försöka plussa och gå samtidigt.

Sen äntligen fick jag tid att rassla igenom flödet på G+. Det är allt lite abstinenskänsla när jag inte har möjlighet att hålla åtminstone lite halvkoll på flödet. Se nu hur det blev… klockan är mitt i natten, igen.

Avslutar med en kort presentation av vovvarna.


Fille är den svartvita. Är en korsning förmodligen mellan labrador, border collie och stövare. En odåga! Hugo,valpen, den ljusa. Är en Ca de Bou, fyra månader. Har aldrig varit med om en så lugn valp. Får se hur det står sig framöver. Än så länge har han bara precis bott in sig under en dryg vecka.

Sov gott!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

One Response to Hjälp, jag har blivit med blogg

  1. Det är säkert lugnet före stormen ska du se 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.