Prestationsångest och ändan ur…

Fundering

Vad är det som gör att jag aldrig får tummen ur och gör saker i god tid? Istället går jag omkring med dåligt samvete inför uppgiften. När det så hänger precis på gärdesgården,  gör jag det som måste göras. En otroligt stor mängd energi går åt till oro och prestationsångest inför uppgiften istället för att bara göra den. I vilket fall som helst brukar det bli gjort om än väldigt sent.

Men, vad har hänt nu? Kursen i ledarskap och organisation från Högskolan på Gotland, som jag tycker är ett oerhört intressant ämne, lyckas jag inte få ändan ur att göra det jag ska. Har hamnat låååångt efter. Inte alls likt mig. Har jag för mycket omkring mig? Ja, helt klart. Tycker det är så oerhört svårt att prioritera. Har fortfarande knappt lärt mig att säga nej. Har nästan kommit så långt så att jag åtminstone inte säger ja reflexmässigt. Hur jag ska lyckas ta mig till nejsidan vet i sjutton… Är det duktig-flickasyndromet som har mig i ett järngrepp..?

Dagen

Något minnesvärt från dagen? Tja, en fläskläpp från hunden. Hämtade hem en bäddsoffa jag fått. Tungt och otympligt. Men nu finns bättre övernattningsmöjligheter i rucklet… då fattas det bara övernattare.

Träning

Hundpromenaden gick i ett rasande tempo. Hade glömt reflexvästen så det var bara att traska på för att hinna hem igen före solen försvann. Hur kan det vara så svårt att komma ihåg en så enkel sak som att reflexvästen ska på, alltid..?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.