Disträ..? Moi..? Nääää…

Kom ihåg att köra inom Granngården och köpa hundmat på vägen hem från jobbet. Det var tur för hundmaten tröt. Kunde inte motstå att köpa på mig ett par små pelargonplantor. Har oändligt svårt att stå emot just pelargoner… hur jag nu ska lyckas få dem att överleva i flera månader innan de får flytta ut..? Så fick det i alla fall bli för pelargoner gör mig glad.

IMG_7628[1]

Kom sen på att jag fått mess om att hämta beställd bok på bibblan. Körde alltså omvägen via Tvååker på väg hem. Rusade in till bibliotekarien som började leta. Hon såg allt mer förvirrad och desperat ut varpå hon började knappra på datorn… för att konstatera att den hämtade jag ju i förra veckan. Grattis, det går bra nu… får väl vara glad de gånger jag åtminstone kommer ihåg vad jag heter. Häromdagen fick tonåringen sufflera namnet när jag svarade i mobilen…

This entry was posted in #blogg100, Blommor, Pelargoner, Trädgård and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

One Response to Disträ..? Moi..? Nääää…

  1. Hehehe. Ibland är det fullt upp så huvudet slutar att fungera!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.