Buddha, Ca de Bou- vår nye familjemedlem

Buddha, Ca de Bou – vår nye familjemedlem

Var inte alls meningen men det blev visst tillökning i familjen. Hugos brorsa Buddha kunde inte bo kvar hemma p g a förtryck av en tredje brorsa, så igår flyttade han hit till vår flock. Nu är det bara att hoppas att det går bättre här. Natten var orolig. Egentligen inte Buddhas fel annat än indirekt utan Hugos. Varenda gång Buddha snarkade till eller rörde sig var Hugo tvungen att studsa ur sängen för att kolla vad som hände.
De är helsyskon från samma kull Hugo och Buddha, men så olika. Hugo är betydligt större med en slankare kroppsbyggnad. Buddha är mer kompakt med en redig bringa. Även till sättet är de helt olika. Buddha uppfyller den beskrivning av lugn soffpotatis som Hugo skulle ha varit… men som blev något helt annat. Ska bli spännande att se hur de fortsätter att utvecklas.
De tre första bilderna är från första lilla lära känna varandra-promenaden.
Uppifrån: Fille, Buddha och Hugo.

Buddha till vänster och Hugo till höger.

Från vänster: Fille, Hugo och Buddha.

Buddha somnade en stund mitt på köksgolvet när jag lagade mat så att jag fick kliva över honom.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.