Dag två – det går framåt

En bättre natt med mer sömn, fortfarande för lite dock… Buddha kom in och la sig i sin korg så fort jag hade gått och lagt mig. Han blir allt tryggare med i sin nya tillvaro. Får Buddha och Fille vara i fred leker de och har kul. När Hugo är med blir det mest tjafs. Han är så jobbigt på… och tyckte livet var fruktansvärt jobbigt när han inte fick vara med och leka. Gick bättre senare när jag var med och lekte. Sparkade fotboll med Hugo för att avleda hans uppmärksamhet från Buddha lite. Nu väntar jag på boomer-bollen som jag tror kommer bli en favorit, http://www.djurkedjan.se/butik/boomer-ball/.

Fille och Buddha har kul!

Fille och Buddha har ännu mer kul!

Hugo tycker livet är djupt orättvist när han inte får vara med och leka.

 De har rykt ihop några gånger, men inte alltför allvarligt. De testar vem som ska bestämma. Försökte med hundgården en stund idag igen när jag åkte iväg för att handla. Hugo och Buddha fick vara i hundgården och Fille åka med mig. När jag kom hem igen hade tonåringen plockat in dem igen. Buddha hade försökt forcera grinden… Tror jag ska försöka ha dem där en liten stund varje dag så kanske de vänjer sig. Buddha tyckte om att vara i hundgården där han bodde förut så min förhoppning är att han ska lära sig att tycka om att vara även i vår.

Tog en promenad med Hugo och Buddha. Det gick bra. Sen en springtur i barfotaskorna med Fille, http://runkeeper.com/user/Fialoppans/activity/120281153. Försökte hitta ett löpsteg för barfotaskorna hela rundan men lyckas verkligen inte. Har ni några tips, hör av er!

Soffan blir ett allt vanligare alternativ. Tycker det går väldigt bra med acklimatiseringen än så länge. Inga bekymmer alls med maten.

Hugo och Buddha

 Sören är så närhetstörstande så han tar det som bjuds… ikväll blev det gos med Hugo.

Hugo och Sören

Hugo och Sören
This entry was posted in Hundar. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.