Jag ska bli "mormor"… Melodía är dräktig!

Åh, vad roligt! Fick besked idag att Melodia är dräktig, ca 17-18 dagar. Det innebär att om det går vägen så väntar vi tillökning i stallet med ett föl i början av augusti 2013. Hon fick komma hem från hingsten idag. Tror hon var glad för att komma hem. Nu är det bara unghingsten som ska klippas kulor på och komma hem från hingstbetet. Men han är inte välkommen hem förrän det är riskfritt ur betäckningssynpunkt…

Melodia, Skálda och Bergthora
Melodia, Bergthora och Skálda

 Hugo och Buddha var en stund i hundgården idag igen. Försöker vänja dem vid att det är ett trevligt ställe att vistas på… det går så där. Efter knappt en timme tyckte Hugo att det fick vara nog och kämpade tappert meddelst grävning samt att försöka trycka sig ut under armeringsgallret. Det syns inte så tydligt på bilden men gräva, den tekniken behärskar han…

Nehej, vi är helt oskyldiga! Inte håller Hugo på att gräva och trycka sig ut ur hundgården inte…

 Han blir allt mer hemtam Buddha. Sover gott i soffan och jag har en ny kompis som håller mig sällskap när jag lagar mat. Tror inte han vek en tum från min sida under tiden jag lagade middag idag.

Buddha sover gott!

Min nya matlagningskompis Buddha. Viker inte en tum från min sida vid matlagning.

 Idag har Buddha och Hugo kunnat busa lite mer i lagom dos. Det går fortfarande bäst när Hugo inte lägger sig i utan Fille och Buddha får roa sig på egen hand. Buddha kom med ett halsband han haft sen han var valp. Det har alltså hängt med i nästan ett år skulle jag tippa. Knappt tre dagar höll det här hemma innan Hugo drog av honom det och tuggade av det. Går på nolltid… grrrr. Han är en fena på det där att dra av halsbanden och tugga i sig dem. Vet inte hur många jag har köpt som gått åt…

Buddha och Hugo

Hugos fd halsband. Det har varit intakt i nästan ett år, när han flyttade hit höll det knappt tre dagar… Huuuugoooo!

Så fick vi dambesök. Var allt inte så lite orolig innan för hur det skulle gå men det gick faktiskt bättre än vad jag hade kunnat tro. Rörigt men hanterbart.

Dambesök. Var rörigt ett tag…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.