Löpning #10/50 Spring time edition

#10/50 12 km. Jädrar anåda vad det gick idag, snittade på 4:50 min/km på 12 km. Det mesta av farten är Filles förtjänst men jag håller i alla fall benen i gång och mycket bromsande blir det… Har varit en hektisk vecka så det har blivit träningsvila i tre dagar. Fille hade så mycket spring i benen så han hade ett hiskeligt tempo idag. Försökte hänga på efter bästa förmåga och det gick ju rätt bra. Extra mycket tempo blev det av rådjuren vi skådade ute på åkern. Höll igång tempot rätt hyfsat även under Hugo-rundan.

Konstaterade när jag sprang iväg med Fille att vi hade i alla fall tur med vädret. Det var nästan uppehåll i regnet som annars plaskat mer eller mindre hela dagen. Mot slutet av första rundan kom regnet tillbaka. Rundan med Hugo blev blöt… så det där att jag kanske kunde fått lite tur med vädret, det sket sig.

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.