Löpning #9/50 Spring time edition

#9/50 9,4 km. Åkte hem lite tidigare från jobbet för att komma ut och springa i solen. Så blev det inte. Det blev att ladda klockan en stund (som jag hade råkat trycka igång, antagligen när jag slet med mig datorn till jobbet i morse). Under tiden klockan laddade kånkade jag lite pellets och hade ett litet studiebesök för att visa foderringen ute hos hästarna. Sen kom vi i alla fall iväg. Fille hade brått som vanligt. Jag fick sån där riktig hugghåll nästan direkt. Lyckades dra ner tempot (det är inte helt lätt att få med Fille på det…), andades ordentligt och döm om min förvåning när jag lyckades mota bort hållet igen. Så vi sprang på igen. Det gick ju bra. Bytte hund. Hugo har blivit riktigt vältrimmad. Han sinkar minsann inte längre. Blir så stolt över mig själv när jag tittar på klockan och noterar att det emellanåt går i femminuterstempo när jag närmar mig milen… utan att halvdö på kuppen. Det är riktigt bra för att vara jag!

Tänka sig, det är nog faktiskt så att allt springande gett lite resultat. Det går lite lättare och det går lite snabbare. Är inte helt slut när jag kommer hem igen.

Eftersom att planen var att springa när det fortfarande var sol satte jag på mig de tunna tightsen. Det blev precis lagom även om jag missade solen.

Då återstår att jobba ikapp en stund…

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.