Bättre väckning har jag varit med om…

Läste du bloggen från igår kanske du kommer ihåg det finaste kopplet som fick sätta livet till. I morse vid femtiden kräktes Hugo upp resterna bredvid min huvudkudde… bättre väckning har jag varit med om…

Hugo fortsätter att vara en rätt trevlig lekkompis så länge bollen sitter stadigt fast i gapet. Så fort han släpper den blir han en ettrig gaphals. Hundgården har stått pall eventuella utbrytningsförsök först medan jag och Fille var ute och sprang i morse. Sen en stund igen på eftermiddagen när jag åkte iväg på styrelsemöte. Hugo och Buddha i hundgården och Fille inne. Kanske de börjar acceptera att vara i hundgården.

Hugo

Tripp, trapp, trull. Tre trötta hundar som sover gott efter att ha varit ute på en busstund.

Buddha, Hugo och Fille.

Mmmm, kvällens val av Hugo att tugga sönder… en förmodligen svindyr hudsalva för djur…

Sören har gjort sig illa i höger framben och haltar. Verkar inte vara så illa som jag först trodde. Tycker det känns som att han är lite svullen runt knät. Avvaktar…

Sören haltar…
Lillemans frukt till fruktstunden blev en grönsak idag, en underbart hjärtformad morot.  

Var verkligen av ren envishet som jag drog på mig träningskläderna och tog en springtur för Filles skull i morse. Tyckte det var tungt och motigt hela vägen. Helt ok tid 4,58 min/km,  http://runkeeper.com/user/Fialoppans/activity/120970520.

Eftermiddagens styrelsemöte som jag tänkte skulle vara avklarat på ett par timmar tog fem (!) timmar och jag har tolv (!) sidor protokoll att renskriva. Undrar om det blir ett par sidor kvar när jag är färdig…
Kom hem efter nio. Utfodrade två ungar plus elektrikerkompisen. Betalade räkningarna. Bäddade i gästrummet. Bloggat. Får jag också sova nu..?
This entry was posted in Hundar, Katter. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.