Löpning #8/50 Spring time edition

#8/50 9,4 km. Fille kör verkligen skiten ur mig under första varvet. Sen tycker jag det går så långsamt så jag nästan springer på stället när jag springer andra varvet med Hugo men när jag kollar klockan är det ungefär 5:30-tempo. Det är ju inte så illa pinkat för att springa för egen maskin…

Knepigt väder att klä mig rätt i. Var lite för varmt med vintertightsen men det hade blivit för kallt med de tunnare. Lite soldis, känns som att det finns hopp om sol, värme och grönska. Tänk vad allt blir lättare när de går mot ljusare tider!

Kan nog i alla fall konstatera att jag klättrat upp ett trappsteg på tränadfronten. Det känns rätt ok… 🙂

Fick kodat ihop den nya pulssensorn med klockan igår så idag var dag nummer två med den nya. Än så länge fungerar den klockrent…

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.