Nära hundar

Hundar och katter

Skrev igår om det där med att vi sällsynt behöver känna oss ensamma här hemma. Satt i soffan och skrev på laptopen en del under dagen idag. Sällskapet skiftade liksom aktiviteten hos sällskapet.

Buddha ville ligga riktigt nära…

Buddha

Buddha och Fille samsades på den ena sidan…

Buddha och Fille

 Hugo sov på andra sidan.

Hugo

Tills det skiftade i aktivitetsnivå… då låg Buddha och fortsatte sova på golvet i lugn och ro medan Hugo helt plattade till Fille under tiden de gnabbades om bollen.

Fille och Hugo busar.
Fille och Hugo busar.

Så under protokollskrivandet frampå nattkvisten kom en blöt katt, Saga, och placerade sig i knät… mysigt…

En blöt Saga i knät…

Träning hund

Ikväll var jag med Hugo och Fille på Brukshundsklubben igen. Är där för att lära vovvarna att andra hundar inte är till för att kasta sig fram till till varje pris. Hugo ensam är riktigt trevlig, i sällskap med Fille blir de som monster… fast rätt snälla monster. Blev lugnad att Hugos fasoner förmodligen bara är unghundsbekymmer som växer bort. Tror faktiskt att han kan bli en riktigt trevlig hund… bara det där tetiga lugnar sig. Hoppas det blir en tripp dit igen på torsdag kväll en stund.

Barn

Körde lilleman till pianolektionen. Han har nu uppnått den anmärkningsvärda och hett efterlängtade längden av 140 cm över marken så han fick äntligen sitta i framsätet. Lycka! Tänkte på det hur stor han har blivit och vad trevligt det var att sitta och småprata med honom när jag körde. Dessutom satt han och briljerade med sina hundratalskunskaper genom att deklarera talet på varenda nummerplåt vi passerade…

Är så trött så trött, undrar om jag lillemans nattskräcksperiod har gått över för ikväll så att jag kan gå och sova… ska nog ta och äta något först, det kurrar i magen.

This entry was posted in Hundar, Katter. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.