Trött…

Eftersom det inte blev något bloggande igår får det bli någon form av tvådagarsrevision idag…

Suck… ingen ordning. Stressade som sjutton för att hinna i tid till Lillemans utvecklingssamtal idag kl 13.30. Men det kom ingen fröken… och det var ju inte så konstigt för vi ska tydligen vara där nästa torsdag. Öppnade worddokumentet med tiderna för utvecklingssamtalen bara i mobilen när mejlet med info kom och tyckte att det såg konstigt ut. En onsdag när jag hade skrivit att torsdagar var bra och med en tidigare tid efter en senare på samma dag, men i min stressade tillvaro tänkte jag inte på det utan bara skrev in det i kalendern… ska väl erkänna att jag kanske möjligtvis eventuellt även tänkte tanken virriga lågstadiefröknar… Så när vi stod där och väntade i tamburen på skolan öppnade jag worddokumentet igen i mobilen för att kolla. Hade ju en liiiiten aning om att det kunde blivit tokigt. Då hade frökens fina tabell med tider blivit helt tokig när jag öppnade den i mobilen, så den hade puttat iväg vår tid och den hade råkat hamna under dagens datum istället. Så istället för virriga lågstadiefröknar får det bli virrig förälder

Aktivering hund

En enkel aktivering att fixa till hundarna är:

  1. Ta en tom toarulle.
  2. Vik in ena änden till en botten.
  3. Släng i något smaskigt, Jag brukar variera mellan torkade bitar blodpudding, katternas torrfoder eller leversnittar.
  4. Vik in den andra änden så det smaskiga stanna kvar.
  5. Ge det till hunden eller ännu bättre, låt hunden leta upp den.
Gjorde det här idag för första gången sen Buddha flyttade hit, med torkad blodpudding. Fille och Hugo började genast att forcera sina respektive toarullar. Buddha förstod ingenting. Han negligerade den helt och inriktade sig istället på att stjäla det gottiga som de andra två plockade fram…

Hur är det nu..? När katten är borta dansar mössen på borden..? Här hemma är det numera, när hundarna sover kommer katterna fram…

Det verkar som att Buddha och Hugo har börjat acceptera att vara i hundgården. De är där en stund varje dag nu för att det ska bli en vana. Känner mig inte alls bekväm med att lämna dem inne ensamna. Risken är att hemmet är helt demolerat när jag kommer hem igen. Måste försöka hinna med att fixa så att de kan gå in i vita huset också. Nu kan de bara vara i hundgården när det är hyfsat väder eftersom de inte kan gå in.

Ena stunden är det Buddha som snarkar mig i örat, nästa är det Hugo som gosar in sig.

Sören är på självmordsuppdrag… riktigt stryker sig mot Buddha som inget hellre vill än smaka.

Finns det ett ledigt knä så slår man sig ner helt enkelt… det blir inte bättre än man gör sig…

Trött som en gnu efter fyra kvällar på raken med sena styrelsemöten. Det tar på krafterna att engagera sig ideellt. Det är en hel del att fixa med men jag lär mig en hel del på köpet också. Tyvärr blir tiden för att försöka hålla stånd mot katastrofområdet här hemma knapp.. ja ja, skiten springer väl inte ifrån mig. Nu hoppas jag att jag snart ska få landa på kudden, den är efterlängtad…

This entry was posted in Aktivering hund, Hundar, Katter. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.