Klabbigt golv, dramatisk himmel och närhetstörstande jycke

Hugo jobbar på sin popularitet här hemma. Hade en liten frysrensning häromdagen och ställde en stor förpackning bas till soppa på diskbänken för att tina och slänga. När jag var i duschen passade den kreative Hugo (vild gissning) på att stjäla den från bänken och skvalpa ut den över hela köksgolvet. Det tog ett tag innan jag kopplade vad sjutton det var, såg mer ut som något helt annat….

Det är ombytligt höstväder för tillfället. Värsta hagelskurarna omväxlande med värmande sol och kyla. I eftermiddags var den en dramatisk himmel, vackert!

Fille har fortfarande ont efter slagsmålet häromdagen som resulterade i tre timmar på Djursjukhuset i Slöinge med stygn och drän. Tyvärr fattar han inte kopplingen sydd – ta det lugnt… så han börjar klättra på väggarna.  Är bara lugn när han har närkontakt med matte. Ikväll var även Ubbe Snubbe synnerligen gosig och trängde sig ner allra närmast.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.