Rörigt vid elstängslet

Det visade sig med förra omgången föl att det kunde bli rörigt det där med att trassla in sig i  elstängseltrådarna så jag har inte vågat sätta igång elen. Tänkte att fölet nu var några dagar gammal och det var dags att sätta på elen. Gjorde så när jag kom hem från jobbet. När jag kom ut för att natta hästarna stod så fölet på utsidan om stängslet och en hyperhispig mamma sprang på insidan. Snabbt som sjutton bara att springa och stänga av elen och försöka få in fölet igen. Inte helt enkelt men det gick ändå förvånansvärt snabbt. Det är lurigt eftersom den hispiga mamman jagar upp fölet som då tror att det är jag som är farlig så det inte går att komma nära. Hon lyckades i alla fall när jag höll i tråden krypa in under igen. Nu vågar jag inte dra igång elen igen… får ta det på lördag när jag är hemma och kan hålla koll. Det var så rörigt så jag inte ens fick fram kameran… då är det sannerligen rörigt. Dagens adrenalinpåslag…
Lyckligt och väl inne med mamma igen…
Så här ser det ut när jag kom hem efter jobbet… mina nya tusenkronorsgummistövlar samt min ena stallsko har som av en händelse hoppat ut och slängt sig på gårdsplan.

Inte alltför svårt att göra en kvalificerad gissning om vem som är boven…

Hann med lite loppis igår. Rätt nöjd med resultatet. På Kupan hade de 50% på alla kläder så det blev fyra linnen, en topp och en klänning för 85 spänn. Lådan, sandalerna och en del kläder även från Pingstkyrkan. Nyekiperad igen…

Nu vill jag bara poängtera att det inte kom hem x antal flaskor Absolut i den där lådan utan godis till ett helt kompani från Bordershopen i Tyskland. Hugo hade i alla fall tråkigt igår kväll vad det verkar och vad är väl inte roligare än att stjäla något att tugga sönder… han väljer inte alltid de minsta sakerna.

This entry was posted in Byrackor, Hundar, Islandshästar, Second hand. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.