Annan variant sotviska

En vacker kväll förgyllde stunden jag fyllde upp vatten till hästarna. Har sen haft en sån där otäck känsla att jag glömt stänga av vattnet och nu var jag ute för att kolla. Visst var det avstängt… såna där tvångstankar är ett elände. När jag egentligen vet att jag gjort något men inte är helt säker utan har känslan att jag måste kolla. För det mesta brukar jag negligera dem och ha rätt i det men ibland stämmer de…

IMG_7354[1]

Ringde till Sotarverktyg AB i förra veckan efter att den svindyra sotviskan från Nibe inte fungerade. Idag kom det en liknande variant men med mjukare borst och till mindre än halva priset… Hoppas verkligen att den fungerar bättre. Kanske ska kolla att starka grannen är hemma först innan jag ger mig på sotandet nästa gång…

IMG_7358[1] IMG_7359[1]

This entry was posted in Panna and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.