Löpning #50/50 Tjohoo!

#50/50 6,5 km + 6,5 km = 13 km. Tjohoo! Tänk, det trodde jag ALDRIG när jag gick med i den här utmaningen med 50 löppass på 100 dagar. Hade egentligen varit nöjd om jag sprungit hälften så många rundor. Drog till med en längsta sträcka någonsin (förutom Göteborgsvarvet) så här på finalen. Inte för att det var meningen i o f s utan för att jag trodde att vardera rundan skulle bli  ungefär en femma men var 6,5 km. Var i valet och kvalet om jag skulle våga springa med de vanliga Saucony Kinvara 3 eller om jag skulle köra bort till det sliriga spåret och Icebugs. Det var nästan helt torrt på vägarna hem från jobbet, bara vår sista bit grusväg som var sisådär i underlaget. Eftersom jag helst bara vill snöra på mig skorna och kuta iväg hemifrån fick det bli lite wild and crazy utan dubb och ett nytt val av runda för att springa på torr asfalt. Fille körde skiten ur mig på första varvet. Var synnerligen sliten när jag drog iväg med Hugo men malde på rätt hyfsat. Tyvärr var jag så förvirrad så jag stoppade klockan istället för att trycka på fortsätt så det blev två olika loggar för rundorna. Sprang in i väggen när kroppen antagligen tyckte att den hade sprungit sin mil. Drog ner tempot och fortsatte mala på med stumma ben. Det kunde varit värre…

Totalt har jag sen den 1 november 2013 på dessa 50 löppass sprungit 484 km. Frågan är vad jag ska belöna mig med när jag varit så duktig..? Kanske ska bestämma mig för att behålla de nya Saucony Kinvara 3 jag köpte på rean istället för att lämna tillbaka dem…

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.