Kattluckor

Det här med kattlucka är oerhört smidigt, när det fungerar…

Monterade först en relativt stor lucka. Den använde även hundarna, först Fille och sen Hugo, när de var valpar och så länge de nu lyckades trycka sig ut genom dem. Till slut gick den sönder men den måste ha hållit i alla fall i ett par år.

Hugo tittar ut.
Så köpte jag en ny på Granngården i slutet av maj som kostade 279 kr. Det är några kronor och för den summan borde det gå att få en produkt som håller hyfsat bra. Kändes rätt ranglig när jag monterade den och funderade stillsamt hur länge den skulle hålla. Knappt ett halvår visade det sig.
Det gamla hålet och nya kattluckan.
Nya kattluckan på plats.

Trasig kattlucka ett knappt halvår senare.

Nu var jag och köpte en ny likadan på Granngården som monterades för en stund sen. Hur lång livslängd kan den tänkas få..? Då återstår att försöka leta reda på kvittot så att jag kan reklamera skiten… på förpackningen står tre års garanti…

Ny kattlucka monterad.

Ett tips till er innovatörer, uppfinn och tillverka en kattlucka som till ett rimligt pris är robust och inte släpper ut värmen, så kommer ni göra er en förmögenhet!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.