Vår i luften

Idag har varit en härlig vårdag. Fågelkvitter, plusgrader, töande snö och sol. Det finns hopp om bättre tider!

IMG_7048[1] IMG_7057[1] IMG_7044[1]  IMG_7049[1]

Kunde tömma isen ur de två svarta tunnorna i morse. Den blå tunnan har frusit fast i marken och isklumpen är så djup och tung så jag får inte ur den utan att stjälpa tunnan så den får väl stå där ett tag till. Gott att kunna fylla upp de båda svarta med slangen i alla fall och slippa kånka vatten imorgon.

IMG_7043[1] IMG_7050[1] IMG_7051[1]

När det ändå var töväder passade jag på att skotta bort det fastfrusna utanför utgången till stallet och runt foderringen. Hösilaget räcker nog ett par dagar till.

IMG_7052[1] IMG_7054[1]

Fick äntligen ändan ur att rensa det igensatta avloppet i handfatet. Tänk vad det bär emot att rensa avlopp. Det hinner bli mer eller mindre tokstopp innan jag får det gjort. Det går ändå rätt snabbt när jag sätter fart och har hjälp av den mycket behändiga rensvajern. Den gör jobbet betydligt enklare och snabbare. En mycket bra investering. Det svåraste är att lyckas få ihop den i hållaren igen efteråt…

IMG_7061[1] IMG_7060[1]

Har ägnat en stor del av även den här dagen åt fiberföreningen. Det är roligt att det känns som att det har lossnat och nu blir det av men skulle verkligen behöva ha lite lugn och ro. Nu har hela helgen gått och jag har fortfarande inte hunnit öppna boken jag lovade mig få slappa och läsa…

IMG_7028[1]

This entry was posted in Islandshästar. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.