Löpning #47/50

#47/50 7,8 km. Känner mig så otroligt duktig för varje löprunda jag tvingar ut mig på. Kikade under mina Icebugs efter förra löprundan. Vissa av dubbarna är redan rejält nedslitna och de har väl varit ute på max tio springturer. Med tanke på att det är förenat med livsfara att spänna fast Fille i höftbältet när det är halt utan att ha ordentligt fäste så bör jag undvika att springa där det blir partier med ren asfaltslöpning. Har i alla fall fått för mig att det är asfalten som sliter dubb mest. Valet föll därför idag på elljusspåret i Långås. Mest snö i olika hårdhetsgrader och några gruspartier. Fille körde skiten ur mig under hans två varv. Han har  dessutom på tok för bra fart i nerförsbackarna. Är inte helt bra för knäna eller orosmomentet att halka… När det sen blev tur för Hugos två varv var jag trött. Men det är viktigt att det blir rättvist så hade Fille fått två varv så kämpade jag på två varv med Hugo också. Hugo undrade vad sjutton det var för läskigt där i skogen när barnfamiljen åkte snowboard med tillhörande stoj och stim…

IMG_6960[1]

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.