Hugogos och svinkallt inne

Har varit på en tur till Rostock, åkte iväg igår morse strax före kl 6 på morgonen och kom hem vid 17.30 idag. Tur att jag har vovvar som saknat mig och gärna vill vara nära för jag kom hem till ett hus med knappt 15 grader inne…

Hugogos.
Den nya pelletsbrännaren hade stannat… igen! :(((
Värmesystemet har nog aldrig stått så länge när det har varit kallt sen jag började elda här i rucklet. Var ingen värme kvar alls i ackumulatortank eller för varmvatten. Var lite orolig för att värmesystemet skulle ha frusit men det verkar som att det har klarat sig. Nu är brännaren rensad på det som sintrat. Kan det vara det som ställer till bekymmer eller blir sintringen efter brännaren har stannat? Passade på att sota pannan när den ändå var alldeles kall. Omstartat och nu hoppas jag att det blir varmt så småningom igen…

Den sintrade klumpen.

Pannan sotad och pelletsbrännaren igång igen.

Mysigt, mindre än 15 grader inne…

This entry was posted in Hundar. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.