Löpning #45/50

#45/50 9,5 km. Jag är bra bäng. Stod springtur på schemat idag. Vaknade i morse och kände fortfarande av nackspärren från igår. Nog var jag för sliten rent generellt för att springa, så bestämde mig för att hoppa över springandet idag. Men vid niotiden började Fille tjata och undra om det inte var dags för en runda snart. Två vilodagar är förmodligen en hel evighet för honom. Så rätt som det var hade jag tvingat upp tonåringen för att passa Hugo så att Fille och jag kunde springa iväg. Kanske borde sluta känna efter så där på morgonkvisten för sen är jag ute och springer rätt som det är…

Blev två varv kortrundan. Fille, lycklig som få, sprang på som vanligt. Var lite orolig för Hugos klobrott men eftersom han inte verkar påverkad av det fick han sig en runda han med idag. Även Hugo är lycklig när han får springa.

Är rätt bekymrad när jag springer i väglag som råder nu med halka, snö och elände men Icebugsen levererar verkligen bra fäste. Även när Fille drar som mest. Det är rent av så att jag hellre väljer att springa där det är blankpolerad hårt packad snö framför ren asfalt när jag har Icebugsen på fötterna. Lite snöpulsande blev det idag också. Det är bra träning!

Hade som vanligt glömt att ta medicinen så min stackars kropp fick jobba hårt… hur svårt kan det vara att komma ihåg att stoppa i sig ett litet piller vid niotiden..?

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.