Löpning #44/50

#44/50 4,7 km. Stod en löprunda på schemat idag men efter morgonens hårda dust med att flytta på all snön la jag ner det igen. Hade en trevlig eftermiddag med fika och pratstund med en fd kollega. När hon åkt kom jag så på att det kanske inte vore en så dum idé med en springtur i alla fall. Blev en kortrunda med Fille. Hugo fick ingen springtur till sin stora besvikelse eftersom han har ett otäckt klobrott. Han själv verkar dock inte bry sig speciellt om den där klon…

Så det blev en löprunda i skymningen. Har verkligen ett högst ambivalent förhållande till det här med snö och kallt. Med Icebugsen på halkade jag bara till en enda gång under rundan även fast Fille drar som en tok bitvis. Undrar när jag ska våga börja lita på skorna och sluta spänna mig som en toka av oro för att halka..? Här på slätten driver snön blåsiga dagar som den här. Vissa partier av rundan blev alltså att springa med höga benlyft pulsande i några dm snö. Det var kul, t o m skrattade högt några gånger. Fille han skuttade på som ett rådjur för att ta sig fram.

En bra runda. Kul helt enkelt! Knappt trött när jag kom hem.

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.