Krasslig och kånkande av pelletssäckar

Fortfarande krasslig än lite värre än igår. Febereländet traskade över 38-strecket idag. Det är ingen trevlig kombination med fibromyalgin. Kom på att pelletsen var slut i pannrummet. Först fick jag flytta på den dåliga pelletsen jag burit in i pannrummet till stallet. Har för övrigt reklamerat den synnerligen dåliga leveransen av pellets jag fick från Laxå Pellets. Måste säga att det skötte de snyggt. De bara konstaterade att det hade blivit en felleverans av dålig pellets där i början av oktober och i januari kommer de med fyra nya pallar istället för de fyra jag fick dåliga. Den sista pallen erbjöd de sig att komma och hämta men sen kom vi överens om att jag kunde strö med den istället. Därav flytten från pannrummet till stallet. Står fortfarande kvar en halv dålig pall pellets på gårdsplan men den får vänta tills jag är kurant igen.

Sen var det bara att sätta igång att bära in de 52 nya säckarna… Tänkte att jag skulle börja och sen be tonåringen komma och hjälpa till när han vaknade men sen kånkade jag på av bara farten.

Alla säckarna inne… pust! Det där med feber och kroppsarbete är inte att rekommendera, var helt slut när jag var färdig. Trångt blir det när en hel pall ska få plats där i pannrummet…

Tonåringen kom i alla fall ut och fyllde upp magasinet, 10 säckar gick åt idag. Så jag behövde bara bära säckarna en gång idag…

Var en hel del flugor som verkar ha tyckt att det var ett bra ställe att bosätta sig på över vintern, de där pelletspallarna. Det fick de bittert ångra idag…

Så har Hugo försökt mörda en katt igen. I förmiddags var det Stina. Notera de två klorna som satt kvar på Hugos kind efter slagsmålet. Undrar om det inte var Stina som höll i Hugo istället för Hugo som höll i Stina. Det blir väldigt rörigt när jag ska få bort byrackan så det är inte helt lätt att egentligen hinna uppfatta något annat än att dra bort Hugo. Hoppas att det gick bra med Stina. Hon har lyst med sin frånvaro sen incidenten…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.