Första man blir blind på är ögonen

Brukar gnälla på mina ungar när de ska leta efter saker. Det brukar gå så där tills jag rycker in och hjälper till att leta. För några månader sen kom jag på att jag skulle göra chaite och letade efter den där lilla braiga vispen jag fick i julklapp av grannarna för några år sen. Letade, letade och letade. Tror jag var i varenda låda och vartenda skåp i hela köket men hittade den INTE. Körde sen slut på min gamla stavmixer som efter 19 år i skåpet äntligen fick jobba hårt tills den dog en hastig död. Sen fick det bli elvispen, fast med bara en visp, som gjorde jobbet. Plötsligt en dag öppnade sig ögonen och där, precis där den skulle vara, låg den i lådan bland tesilarna. Det första man blir blind på är ögonen…

Den är förvånansvärt effektiv den där lilla vispen. Vispar upp den vanliga mellanmjölken till schysst skum.

IMG_6784[1] IMG_6787[1]

This entry was posted in Fika and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.