Äntligen nytt täcke!

Så kom jag äntligen iväg att köpa nytt täcke efter att monstren tuggat sönder det senaste. Som jag har väntat! Tror det var minst täcke nummer tre som gick åt. Lyckades köpa fel när jag var på Gekås sist men idag kom jag så hem med ett stooooort nytt täcke. Ska bli så skönt att kunna gosa in mig i täcket och slippa frysa på nätterna mer!

Passade på att köpa på mig ett par underlakan och påslakan till täcket också när jag ändå höll på. Det har gått åt några såna också samtidigt med täckena… Köpte för första gången dra-på-lakan. Verkar än så länge fungera finfint. Blir fler såna framöver.

Gissa vilka som var först att inviga nya täcket och lakanen..? Fille och Hugo såklart!

Så Buddha som sitter i sin älskade korg… han fick ärva mattes trasiga täcke att ha i korgen så han kommer nog att sova gott i natt.

Hehe, så bjuder jag på att ni kan förfasa er över röran i rucklet och vara så nöjda med hur fint ni ändå har det hemma… Rundade sängen när jag skulle bädda och snubblade över jyckarnas egenhändigt fixade katastrofområde… de ser till att de har att göra de små liven. Dags att städa tror jag bestämt…
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.