Ytterligare en dust med snöskyffeln

Jaha, insåg fram på eftermiddagen att det nog trots allt var nödvändigt att köra ett eftermiddagspass med snöskyffeln på infartsvägen. Det är några meter… Tur det var lätt och torr snö, men det tar på krafterna ändå.

Skyffeln som har kommit till användning i snövädret idag.

Köpte en basketboll till hundarna igår. De tyckte den var fantastiskt rolig, framför allt Hugo och Buddha men även Fille vilket syns rätt tydligt på bilden…

I morse såg den ut så här, knappt ett halvt dygn höll den…  Tänkte att den skulle vara för stor för att de skulle klara av att få grepp och punktera den. En ännu större storlek på typ basketboll skulle behövas. Undrar om det inte skulle funka med en medicinboll..? Det ska jag nog kolla upp. Måste till tyngd, storlek och hållbarhet.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.