Krig och trerätters…

Don´t mess with us, beware, we are prepared… krig mellan zombies och en sammanslutning av människor och kloner. (Med reservation för att jag kommer ihåg fel och får på nöten av lilleman imorgon för att jag inte begriper någonting…)

Tonåringen missade bussen från skolan och lyckades få mormor att köra hem honom. Så när jag kom hem vid åttatiden efter ett sent möte på jobbet blev det sommarsoppa till förrätt. Mammas sommarsoppa är bland det godaste jag vet.

Så ett jättelass plättar med hemkokt fortfarande varm sylt och vispad grädde till huvudrätt.

Efterrätten försvann i ett nafs innan jag hann fram med kameran… fruktsallad. Det är inte ofta det blir trerätters här hemma i rucklet… mums!
Ett telefonsamtal med entreprenören som gräver för vårt kommunala vatten senare blir jag av med kostnaden för den nya vattenpumpen. Den som hankade sig fram ett par månader till innan den dog efter det att de grävde av min vattenledning mellan brunnen och pumpen. Då när jag var i Stockholm och den desperat kämpade för att försöka jobba fram vatten i drygt ett dygn. Det var ett synnerligen bra samtal! 🙂
Tyvärr lyckades jag under samma samtal klippa stackars Stina i nackskinnet när jag skulle klippa bort en tova. Det där att klippa katter som inte är stilla är inte det enklaste här i världen… stackars Stina. Hon går här, har ont och blänger på mig… med all rätt.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.