Gummistövel med fötter

Letade febrilt efter min andra gummistövel i morse när jag skulle ut, flytta hästarna till andra hagen och köra tonåringen till bussen. Hittade den inte i brådskan så det fick bli de andra gummistövlarna som nödlösning. Något annat på fötterna än gummistövlar är inte att tänka på i den väderlek som råder här på hallandsslätten för tillfället.

Gav letandet en andra chans när jag kom hem igen och var var stöveln om inte på det självklara stället… i min säng. Underligt att gummistövlar kan få fötter på det viset… eller hur Hugo..? Känns nästan lite orutinerat av mig att det inte var det första stället jag letade på…

This entry was posted in Byrackor. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.