Buddha och dimmiga ögat

Var till veterinären idag för att kolla upp Buddhas dimmiga öga. Han har någon form av beläggning på hornhinnan men det verkade inte vara cherryeyeproblematiken som spökar. Tog ett blodprov för att se om han hade höga kolesterolvärden som tydligen kunde medföra fettbeläggning på hornhinnan. (Hur konstigt låter inte det för övrigt..?) Men det var helt ok med alla blodvärden. Så, inget att göra. Han har inte ont av det förutom att han förmodligen ser lite dimmigt. Nu är det i alla fall kollat och vi kan sluta oroa oss.
Beträffande cherryeyeoperationen och att det ibland bubblar upp lite i ögonvrån trodde hon att det kanske släppt lite efter operationen men inte så mycket att göra åt det heller så länge det går tillbaka igen. Det verkar mest vara en kosmetisk grej, ser rätt läbbigt ut men Buddha verkar inte påverkad.

This entry was posted in Hundar. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.