Dagens träning – Tungt kroppsarbete

Dagens arbetspass – städa betongplattan inför ny hösilageleverans. Idag blev det ett träningspass medelst tungt kroppsarbete. Det ser kanske inte så mycket ut när det ligger utspritt där på plattan men kan meddela att det är både mycket och tungt som skam… Blir en hel del spill tyvärr. Nu får det bli en investering i en sån där foderring. Har egentligen inte alls pengar till det men det ska förhoppningsvis vara en investering som snabbt betalar sig med mindre foderspill. Det går åt dubbelt så mycket hösilage i år mot förra året. Foderring plus nät så bör det gå åt mindre hösilage.

IMG_6502[1] IMG_6505[1]

Nu får hästarna stå och sukta efter nya balen tills ikväll…

IMG_6506[1]

Tänk om jag kunde få lite inspiration att fixa lite mer av allt som står på att göralistan… har ingen lust alls.

This entry was posted in Islandshästar and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.