Provsmakat Mariannechokladboll

Efter väl förrättad springtur fick jag fika eller fick och fick, fick fixa. Fika är gott. Fika tillhör faktiskt de riktigt trevliga stunderna i livet. Idag provsmakade vi Mariannechokladbollar. Jag tyckte inte det var speciellt gott. Tonåringen tog över min efter några smakbitar. Han tyckte om den liksom lilleman. Kanske inte är så konstigt att jag inte tyckte om dem. Tycker inte om karamellerna Marianne heller. De hemgjorda chokladbollarna var betydligt godare liksom frossandet i fröknäcket med en massa klabbig Brie på.

IMG_6492[1] IMG_6493[1]

This entry was posted in Fika and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.