Löpning #33/50

#33/50 10,3 km. En bättre runda än den förra. Skönt även fast det fortfarande var motigt.  Även om löprundorna känns väldigt olika blir snittiden väldigt lika mellan de olika rundorna. Ligger runt 5:10 min/km. Just 5:10 var det både på dagens och den i förrgår som gick enbart på vilja. Minnet är kort. Undrade när jag såg pulskurvan om sensorn börjat bråka igen… sen kom jag på att jag stannade och pratade lite fiberförening där vid drygt en km. Inga konstigheter under Fillerundan förutom att han drar sämre den här rundan. Så var det Hugos tur. Han får springa lös där det inte är hus eller andra konstigheter. Idag fastnade han några gånger med näsan i något gott så jag fick vända och vänta in honom. Litar inte riktigt på honom. Det är så där med lydnaden men han förvånade mig faktiskt idag. Han fick span på en farbror som stod med sin cykel i mörka kläder mot den mörka skogsdungen en bit fram. Farbrorn syntes väldigt dåligt. Som sagt, Hugo såg honom först och satte fart men döm om min förvåning när han stannade på kommandot stanna. Vi hade också ett möte med en grand danois (shit vad de är stora!) där Hugo också uppförde sig mycket bra. Väldigt nöjd matte!

Nu sover jyckarna gott!

IMG_6488[1] IMG_6490[1]

Hade varit trevligt om det hade funnits lite varmvatten att duscha i bara… pannhelvetet hade behagat stanna idag igen. Får vänta tills den fått fart…  :((

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.