Misslyckat bak

X antal år senare är nu grenkontakten som legat i soffan och lite överallt för att ansluta alla apparater i soffhörnan uppsatt på väggen bakom soffan. Mycket nöjd med det!

 IMG_6402[1]

Hmm, pricksäkert…

 IMG_6401[1]

Hittade en ny belysning till granen till en kostnad av 35 spänn, så nu lyser den igen.

IMG_6423[1]

Fick för mig att baka. När jag nu har köpt det där svindyra durramjölet så var det dags att använda det också. Är väldigt svag för baguetter och saknar verkligen att smaska på nybakta sådana. Så fram med alla ingredienser, det blir rätt många när det ska bakas glutenfritt. Det gick så där kan jag säga…

IMG_6405[1] IMG_6403[1]

Det som skulle bakas ut till tre baguetter efter första jäsningen var alldeles på tok för löst för att kunna hanteras alls. Valde att slänga upp degen på en plåt och grädda den som den var. Det blev liksom aldrig färdigt men hörnan jag smakade var i alla fall god.

IMG_6411[1]

Hehe likheten är inte direkt slående…

IMG_6418[1] IMG_6420[1]

När jag ändå var i farten blev det rulltårta också. Något bättre resultat. Det var i alla fall rykande åtgång…

IMG_6415[1]

Brukar sällsynt köpa chips men idag föll jag för frestelsen och vi valde varsin sort jag och tonåringen. Tyckte inte de var speciellt goda de där Sourcream & Sweet Chilli. Tyckte tyvärr inte att de jag valde, de där lättsaltade, var speciellt goda dem heller. Nåja det gick att trycka i mig en del i alla fall…

IMG_6404[1]

Tur Hugo låg som en lugnande kloss när jag fick en chock över storleksordningen på fakturan som komma skall från rörmokarna… kommer bli ett synnerligen magert 2014.

IMG_6427[1] 

Lilleman har Fillegos.

IMG_6428[1]

This entry was posted in Bröd, Glutenfritt, Hundar and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.