En juldag i rucklet

Snorpan är mycket nöjd att det äntligen har kommit en låda på plats i vardagsrummet…

IMG_6382[1]

Hugo har tråkigt och har haft fullt fokus på att göra processen kort med Filles julklapp. Sin egen verkar han spara. Fast vänta nu… inte helt fullt schå med den där röda ringen. Han har dessutom till sin hörna hämtat en plastbytta, en schampo/duschtvålsflaska och en apelsin. Har många gånger förundrats över hans val av tjuvgods, så även idag…

IMG_6384[1] IMG_6390[1]

Sören som fortfarande inte läkt helt från förra skadan kom idag och såg ut på det här viset… suck! Kan tycka att han kunde hålla sig undan bråk men det verkar tyvärr inte så…

IMG_6385[1] IMG_6386[1]

Har tro´t eller ej även idag skakat fram ett bord. Inte bara flyttat runt på grejerna utan fyllde både en soppåse och en pappersåtervinningspåse. Det går faktiskt lite framåt. Någon liten yta om dagen så kanske det kan bli någon bättring på röran i rucklet…

IMG_6378[1] IMG_6387[1]

Precis vad jag längtade efter… Julgransbelysningen är stendöd… det bär emot att börja felsöka vilken lampa som gått sönder. Kanske ska göra som tonåringen föreslog… kasta ut den igen. Fast det bär emot. Julgranen är väl nästan det enda som jag faktiskt tycker är lite fint med julen av någon underlig anledning… 🙁

IMG_6392[1]

This entry was posted in Hundar, Katter, Ruckel and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.