Löpning #29/50

#29/50 10,5 km. Note to self: Parkera INTE bilen så att jag måste springa i geggan bredvid grusvägen när jag ska passera med en draghund som är taggad till tusen… blev en åktur på ändalyktan  i geggan. Har väntat på det. Tog lite längre tid än vad jag trodde innan jag slutligen drattade på ändan. Underligt nog slog jag mig inte alls. Var mjukt och fint där. Fille han vände tvärt och undrade varför jag låg där och latade mig, arg som ett bi och svärandes som en borstbindare…

Försökte få med mig tonåringen för att slippa undan med en femma. Det gick inte. Försökte med hans kompis. Han tvekade i alla fall lite men det gick inte. Fick i alla fall med mig lilleman på cykel. Ett härligt väder med sol men mycket blåst. Lilleman kämpade på i motvinden på långrakan. Blev en rätt lugn Fillerunda eftersom lilleman var med och sinkade lite. Skönt!

Varv två med Hugo. Det är så tungt att få igång benen igen när jag har varit hemma och bytt hund. Tar tre km innan benen börjar smattra på av bara farten. Det verkar vara en trend. De sista två km med Hugo ökar jag tempot lite. Det är inte något jag gör medvetet utan det bara blir så.

Bildbevis på vurpan… en något lerig bakdel och glidspåren i geggan. Får väl ändå säga att jag höll mig på benen rätt långt innan det gick åt fanders… 😉

IMG_6298[1] IMG_6300[1]

Fille som inte alls tycker att han fått springa tillräckligt mycket tjatar om mer när jag är färdig med bägge hundarna och rundorna… själv är jag mer än nöjd.

IMG_6301[1]

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.