Ja men det går så bra nu…

För tredje dagen i rad duschade jag i morse kallt. Inte ens fesljummet, utan kallt. Blir inga långa duschar och om inte annat vaknar jag… Ringde till rörmokarna igen och nu verkar det som att det kanske kan hända något på styrningsfronten. Så här kan vi bara inte ha det!

Startade om brännaren först vid sju och sen vid åtta, i jobbarkläderna på väg mot dagens begivenheter, eftersom den inte gick igång första gången. Kanske ska passa på att duscha ikväll  när pannan väl går och det finns varmt vatten..?

Sen skulle jag köra iväg och körde fast bilen i geggan där jag parkerar den. Skitväder med äckligt regn så klart när det blev en massa trixande ute. Försökte slänga under grus, det gick inte. Ringde ut tonåringen att putta, det gick inte. Ringde efter en granne med Volvo för att dra loss bilen, det gick inte. Försökte gunga loss den, det gick inte, Försökte lägga under brädor, det gick inte. Den stod helt enkelt kvar där och jag fick ta tonåringens bil. Fick skippa första planerade stoppet för provtagning på Vårdcentralen och gick rätt på massagen. Den satt fint efter den starten på morgonen… Kan väl i o f s inte påstå att det är så skönt igenom hela för det var så jag kunde skrika men det är verkligen välgörande. En gång i månaden får jag lov att unna mig. Idag var det illa ställt med det här kroppsliga höljet.

Fick hjälp fram på kvällskvisten av en god granne med traktor att dra loss bilen. Han kom med så konstiga kommentarer… “Hur lyckas du med såna här saker hela tiden..?” och “Det blir fel när du tänker…” Hur menar han tro..?

Nu är i alla fall bilen loss. Kraftigt geggiga framdäck och rediga gropar efter framhjulen…

IMG_6220[1] IMG_6221[1]

Snacka om att stjäla mattes position i sängen… huvudet på kudden och allt.

IMG_6217[1]

Ubbe Snubbe väljer i brist på matte i sängen att ligga nära Fille. Lika svartvita bägge två.

IMG_6218[1]

This entry was posted in Hundar, Katter, Missöden, Ruckel and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.