Sjukstugeföljetongen

Sjukstugeföljetongen fortsätter…

Sören verkar inte allmänpåverkad och såret på kinden ser fortfarande inte så roligt ut men verkar ändå gå åt rätt håll. Sen Fille hade ett stort öppet sår på magen i våras och veterinären skickade hem oss för självläkning efter att ha tvättat det ordentligt har jag blivit betydligt kaxigare med att försöka behandla själv före det blir veterinärbesök.

IMG_6103[1]

Hugo hjälper till grundligt med rengöringen både här och där.

Så var det dags för nästa skada. Fille har en stor bula på huvudet. Han är sannerligen inte allmänpåverkad heller så det blir till att avvakta att se vad det kan tänkas vara för något. Inte helt lätt att få honom att vara stilla för att ta en bild direkt…

IMG_6096[1] IMG_6099[1]

Fille är för övrigt inte riktigt som alla andra hundar…

IMG_6106[1]

Tonåringen gnäller över att han är lite förkyld. Själv hade jag extremt tungt att komma upp i morse. Tog nästan en timme att lyckas ta mig ur sängen och var mer som en zombie någon timme till. Funderade på om det var någon förkylning på gång men fram på eftermiddagen sprang jag och toppade tiden rejält så det är det förmodligen inte. Det är antagligen den där hashimoto-skiten och ändringen av medicineringen som spökar.

This entry was posted in Hundar, Katter, Sköldkörtel and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.