Lite grävning också

Värmde upp inför springturen med lite grävning. Fick lagt igen den där grävschakten över vägen ordentligt så att jag inte slår ihjäl mig i den plus fram till lampan. Glömde ta en efterbild… får bli en annan dag. När jag ändå höll på fortsatte jag att gräva lite djupare utefter vägen. Det blir en sån där ska bara grej… bara lite till och lite till och lite till. Sen hade jag nog kommit ungefär fem m. Det blir mindre och mindre kvar att gräva. Det går faktiskt rätt fort ändå. Hoppas att jag hinner färdigt innan det fryser på igen…

IMG_6018[1] IMG_6022[1]

Rörmokarens kommentar i morse… “Fick du inte nog av grävning med värmekulverten..?” 😉

This entry was posted in Ruckel and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.