Löpning #18/50

#18/50 10 km. Fy f-n så strävigt och motigt. Fille brukar normalt ha brått men idag var han helt galen. Det där att springa och försöka hålla uppe fart och samtidigt bromsa är inte helt smidigt att få till. Kom hem och bytte hund. Andra varvets nästan fem km gick enbart på vilja. I stort sett varje steg var tungt och nästan plågsamt. Vet i sjutton hur det kan kännas som att det går så långsamt och är så motigt och sen har det ändå inte gått så fruktansvärt långsamt när jag kommer hem och kollar loggen.

Kroppen är sliten och behöver sömn, mycket mer sömn…

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.