Äntligen ett par Icebugs att springa i!

Idag hann jag hämta dem på vägen hem från jobbet. Hela förra vintersäsongen längtade jag efter ett det här. Ett par Icebugs, Pytho2-L BUGrip. Hoppas, hoppas att de fungerar bättre än de där trä-över-skorna-dubbarna som förstörde mina stackars tånaglar som antog ett helt spektrum av färg men kanske mest blåsvart förra vintern. Tånaglarna har knappt hämtat sig än…

Var lite orolig och kände mig wild and crazy som beställde ett par löparskor på nätet utan att prova först men det känns som att de kan fungera. Satt helt ok på foten. Tror det blir bra när jag sprungit in dem lite. Jag ska förhoppningsvis slippa allvarliga dra-vältincidenter när det fryser på så småningom… för det finns nog få skor som matchar icebugs i fråga om grepp på packad snö och is.

IMG_5996[1] IMG_5998[1]

Var tur jag hann beställa dem innan jag insåg att pengarna är slut… med råge. Nu blir det en mager vinter…

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.