Löpning #17/50

#17/50 12 km. Kan konstatera att det fungerar finfint att springa i mörkret med pannlampan. Den lyser upp bra. Batterierna tar slut lite fort bara. Fast idag kom jag på att jag kunde sänka från fullt fräs på ljuset till den lägre ljusstyrkan. Kanske det håller bättre då. 😉

Varmare idag, ca 8 plus och fuktigt men inget regn. Tog vinterbyxorna. Skönt att slippa bli kall som jag nästan alltid blir annars om lår och rumpa även om det känns bra för övrigt.

Tycker det första varvet med Fille, sjuan idag, kändes rätt ok. Han blir så lycklig när han inser att det blir den längre rundan. En av fördelarna med att springa när det är mörkt är att risken för hundmöten minimeras. Andra varvet med Hugo, knappt femman, gick så där. Hur segt som helst att få mig att börja om med att springa igen. Kämpade på och efter någon km gick det lite bättre. Sen var det tungt i omgångar. Men, trots att benen var så sega lyckades jag driva igång ett någorlunda löpsteg de sista km. Mycket vilja helt enkelt…

Vaden uppförde sig. Skönt att den verkar ge sig utan att bråka mer. Det räcker gott med den där högra bakdelen som envisas med att krångla.

Imorgon vila och en tripp t o r Blekinge.

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.