Draghjälpen – Fille

Idag var det springtur med Fille på träningsprogrammet. Han brukar normalt dra som sjutton den första biten för att sen lugna sig något för att på hemvägen dra allt mindre. Idag drog han något mindre i starten än vad han brukar göra. Försökte mata på och driva själv när Fille inte behagade dra så mycket. Det är inte så länge kvar tills det är dags att försöka pallra mig runt det där ångestmomentet GöteborgsVarvet igen…

Första filmen är precis när vi drar iväg.

Andra filmsnutten är bara strax efter den första. Han har en tendens att dra på i kurvorna…

Här är hela rundan.
This entry was posted in Löpning, Träning. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.