Motorvärmaren ipluggad

Det blev ett sent eftermiddagspass fixande också. Vid öppningen till hästhagen är det grävt en bit till så att jag kunde lägga igen schakten just över öppningen och ändå kunna få plats att fortsätta gräva vidare. Så då är det några meter som är klara i alla fall. Slog ner en stolpe att hänga upp förlängningskabeln på och nu är motorvärmaren ipluggad så att jag om det vill sig väl kan sätta mig i en varm ofrostig bil imorgon bitti.

Imorgon har tonåringen order om att flytta sin bil så att jag kan parkera in mot stolpen när jag kommer från jobbet imorgon. Ny förlängningssladd med mer lämplig längd ska inhandlas och lämplig upphängningsanordning fixas på stolpen så får det där fungera i vinter sen.

IMG_5960[1]

Finns inte mattes knä att ligga i får det tydligen duga med Hugos tycker Ubbe Snubbe… de är bra roliga de där djuren.

IMG_5966[1] IMG_5967[1]

This entry was posted in Hundar, Katter, Renovering, Ruckel and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.