Trötta jyckar

Hugo är trött efter springturen

Fille och Buddha behagade ge sig ut på äventyr vid halv sjutiden igår kväll och behagade dyka upp hemmavid igen strax före halv åtta i morse. Fille som dessutom hade dragit runt mig sju km på eftermiddagen  igår verkade mycket sliten och ha ont. När han fortfarande knappt gick och dessutom stapplade fram efter lunch fick det under protest (mest från mig men även från Fille, det är inte hans favoritsysselsättning direkt…) bli ett besök till veterinären. Sen vi var där i fredags hade han deffat väck ett kilo från en redan alltför tunn kropp, 23,1 kg. Det var i alla fall inga större fel på honom. Stel i höger framben, stel i höfterna och markerade ont. Veterinären erbjöd smärtstillande men vi var helt överens om att det kunde han gott vara utan… Det var skönt att det inte var något allvarligare. Misstänkte att det var så, men hade jag inte åkt hade det väl varit det och vi hade fått åka in akut under helgen och blivit ruinerade…
Fille är trött…

Buddha är trött…

Imorgon blir det vila från allt vad springturer heter… skönt!

This entry was posted in Byrackor, Hundar. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.