Uppvärmning meddelst grävning

Hästarna hade förmiddagsvila när jag kom ut för att flytta dem till övre hagen. De var inte speciellt pigga på att traska iväg.

IMG_5941[1]

Med hästarna flyttade var det inte annat att göra än att börja gräva igen.

Elektrikern kom på den lysande idén att förbereda för en lampa halvvägs mellan gårdsplan och den nya lampan ute vid bilarna.Det jag som hastigast lade igen i mörkret sent igår eftermiddag där hästarna passerar över grävde jag nu alltså upp igen.  Drog ut jordkabel och skyddsrör så mycket det gick från pannrummet så att finns till en liten ögla till övers på mitten. Det blev faktiskt en lite djupare schakt också när jag gick loss på gropen när vid ingången till hagen. Där över kör tunga traktorn när det levereras hösilagebalar. Kanske är bra att det är några cm djupare i alla fall.

Kan meddela att kroppen protesterar å det grövsta mot all form av grävande vid det här laget. Hade jag inte haft en enorm dos vilja och en envishet värre än en åsna hade det inte blivit grävt en mm idag…

IMG_5943[1] IMG_5944[1]

Så lite löpning på det…

This entry was posted in Renovering, Ruckel and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.