Livemusik – Shurman

Var sliten efter att ha grävt mest hela dagen men lyckades uppbåda tillräcklig kraft för att hoppa in i duschen och pallra mig iväg för en stunds själslig spis.

Shurman spelade på Grand i Falkenberg. Som vanligt en bra spelning med mycket glädje. Bra drag och ett trevligt band.  Från att knappt ha gjort något på hur  länge som helst tror jag det här var den fjärde konserten jag var på nu på väldigt kort tid. Stod och tänkte på att de flesta musiker har små egenheter, har nåt speciellt för sig när de spelar. Kul att se!

Den 12 december kommer de tillbaka och spelar julmusik.

IMG_5934[1] IMG_5935[1]

Är nog bäst jag försöker ta mig i säng. Kan inte hålla mig vaken, är helt slut…

This entry was posted in Musik and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.