Trångt i shoppingparadiset

En av mina huvudmän fyller år på tisdag. Boendet ringde igår och berättade att hon behöver en kaffebryggare och en ny stekpanna. Själv önskar hon sig två filmer. Med enbart en påskhelg mellan önskan och födelsedag fick det bli ett hastigt besök till Ullared och Gekås. Tvingade upp tonåringen så han följde med. Hade lätt ångest på vägen dit för hur trångt det skulle vara, långfredag och lönehelg. Värsta farhågorna besannades med en proppfull parkering redan kl 11. Lyckades snika till mig en fulparkering nästan längst upp och längst bort.

Sen var nästa att försöka hitta en kundvagn. Ni som varit på Gekås vet hur många kundvagnar där är och hur stor kundvagnsparkeringen närmast varuhuset är… där var inte en enda kundvagn så långt ögat kunde nå. Vi väntade en stund så kom lastaren med ett hämtat lass med kundvagnar och jag lyckades efter en stund armbåga mig fram för att lägga vantarna på en. Är synnerligen dålig på det där att trängas och armbåga mig fram. Så gick vi mot ingången då insikten slog ner som en blixt… handväskan låg kvar i bilen… typ en km bort. Grattis, det blev en liten springtur att hämta väskan. 
Är ändå rätt fascinerande att det trots full parkering inte var någon kö in till varuhuset. Nog för att det bitvis var trångt därinne så gick det ändå att ta sig fram och vi fick plockat på oss det vi skulle ha. Tyvärr hade de inte de där två filmerna jag skulle ha. När vi började vandringen genom matplocket tittade vi med svår ångest på kassaköerna. De var säkert 10-15 kundvagnar långa och på Gekås snackar vi om fulla kundvagnar… där snackar vi typ minst en timme i kö för att komma ut. Nå väl, vi plockade oss igenom matavdelningen. Snacka om att nästan ha vunnit högsta vinsten när vi när vi precis var klara lyckades spotta in en kassa med bara två kundvagnar före. Det blev en kundvagn fullproppad även för oss. 

De praktiska presenterna i hamn…

Strumplagert påfyllt… både till mig men framför allt till lilleman. För närvarande är favoritstrumporna de fodrade ridstrumporna, mjuka, goa och varma.

Har letat ett tag efter ett sopborstset som inte är ett sånt där värdelöst i plast som går sönder bara jag tittar på det, så hittade jag faktiskt ett idag i metall. Det fungerade alldeles utmärkt, sopandet och skyfflandet gick som hejsan…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.