En ledig dag… eller..?

Tog mig en ledig dag från jobbet. men om det egentligen blev så ledigt vet i sjutton..? Fick en stund med Snorpan i knät när jag var inne och fikade på förmiddagen men det var väl den lediga stunden. I övrigt har det gått i ett…

IMG_5890[1]

Efter fikat körde jag iväg på en liten shoppingtur. Det blev elpryttlar för lampa och eluttag till motorvärmaren hos elaffären. Så en vända till byggmarknaden. Köpte själva stolpen för lampa och eluttag plus någon gjuta lättblandning för att gjuta fast stolpen. Ska bli intressant att se hur det går imorgon när jag ska ge mig på det… Det blev även 20 säckar grovbetong, armeringsnät (som ska gå att klippa med hovtång eller liknande får väl se hur sant det är…), en stampare och en omrörare till borrmaskinen om utifall att jag inte får tag på en tombola. Det är inte billigt med renovering eller att fixa så att vardagen blir enklare och behagligare.

IMG_5892[1]

Dagen har gett några timmars hårt kroppsarbete. Betongsäckar är tunga… bara att kånka in 21×25 kg.

IMG_5896[1]

Så ett sista grävpass för idag. Hann nästan ända fram till där jag ska korsa vägen. Imorgon är det på´t igen…

IMG_5899[1]

Det blir en del gjort i alla fall…

Om jag skulle försöka få fram köksbordet också så att gästerna som är på ingång har någonstans att äta. Laga mat var det också. Slut på soffhänget igen då… det blir inga långa stunder minsann.

This entry was posted in Katter, Renovering, Ruckel and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.