Loppis

Var en sväng in till Varberg i onsdags för att lufta mammas bil. Körde runt lite på måfå men hamnade på Kupan. Vad var det där om inte halva priset på alla kläder. Tänkte att det här blir nog dyrt… för att vara loppis då förstås. Men det fanns tyvärr inget som jag fastnade för eller just det, ett par skor och en väska fick jag. Det visade sig att det var halva priset på i stort sett allt… Tonåringen fick en tjocktröja och lilleman ett par t-shirts.

Hann med en runda på Pingstkyrkan också. Tänk så trevligt det är när personal hälsar glatt leende med ett “Det var länge sen!” och pratar en stund. En spännande nyordning med p-skiva, endast parkering inom rutor och max parkeringstid 4 h. Hur det ska gå i sommar med det hårda tryck som är på loppisen där, det kan nog bli rörigt…

IMG_5446[1]

IMG_5461[1] IMG_5462[1]

This entry was posted in Second hand and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.