God middag i rucklet ikväll

Blev lite gjort idag i rucklet men allra mest blev det jobbat. Det går så där med att försöka vara lite ledig…

Tycker egentligen att det är väldigt trist att laga mat själv åt bara mig och barnen. För det mesta blir det bara det gamla vanliga som jag vet att ungarna äter utan alltför mycket gnäll. Men ibland får jag för mig att trixa till det lite. Så… ikväll fick vi ugnsbakad lax med pressad potatis. Tänk att potatis blir så gott bara av att den pressas..? Jag och lilleman fick romsås till och tonåringen fick den gamla vanliga sötsura yoghurtsåsen. Nöjda, mätta och belåtna blev vi allihop eller nåja, jag i alla fall och tonåringen mätt och belåten, lilleman blev åtminstone mätt. Inte ens lilleman kom på att gnälla på maten även om jag fick tjata för att han skulle äta upp.

IMG_5121[1]

Till efterrätt: chokladbollar med chailatte. Tja, kunde ha det värre…

IMG_5118[1] IMG_5123[1]

Snart blir det ännu bättre när jag går loss på godisskålen.

IMG_5122[1]

Nu ska jag försöka hitta en bra film att se. Har ni inte sett The Visitor som går på SVT2 ikväll kan jag rekommendera den. En underbar film!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.